Aftredende bestuursleden in het zonnetje gezet

gisteravond zijnde aftredende bestuursleden in het zonnetje gezet tijdens de algemene ledenvergadering. Harry van der Aa, Jan Kemerink en Gait Velthof hebben zich respectievelijk 30, 35 en 50 jaar ingezet voor de ijsclub en daarbij hun vakmanschap getoond bij de bouw en verbouw van het clubgebouw. De ijsclub heeft dan ook op gepaste wijze afscheid van hen genomen. Tevens werd Gait Velthof gehuldigd voor 50 jaar inzet voor de ijsbaan. Later deze maand zal hij ook nog gehuldigd worden door de KNSB. Patrick Velthof, Paul Meier en Pedro Kemna hebben zich beschikbaar gesteld om hun plaatsen weer in te nemen.