Jaarvergadering 20 November

Op donderdag 20 november houdt de IJsclub Albergen de jaarvergadering. Alle leden en kaarthouders zijn hiervoor om 20:30u uitgenodigd in het clubgebouw op Bous-Mös.  Op deze vergadering zal teruggekeken worden op het afgelopen seizoen en zullen de toekomstplannen van de ijsclub weer besproken worden.

De ijsclub kan ondanks dat er geen natuurijs was toch nog terug kijken op weer een actief seizoen.

Er zijn weer verschillende werkzaamheden uitgevoerd rondom de ijsbaan. Er is een haag aangeplant, de wal is gesnoeid en er zijn houten hekken geplaatst. Ook is de toegang tot de schaatsbaan aangepast.  En er zijn al weer plannen gesmeed om de ijsbaan en haar omgeving nog een fraaier aanzien te geven.

De bestuursleden  R. Franken Vomerink, G. Kemperink, F. Lohuis zijn aftredend en weer herkiesbaar.

De notulen van de vorige jaarvergadering liggen vanaf 20.00u ter inzage.