Wij gaan samen met Jong Nederland het terrein inrichten

Hier al vast een schets van de nieuwe indeling van Bous-Mös.

Deze zomer gaan wij de hekwerken plaatsen en de parkeerplaats aanleggen.

In het najaar worden de bomen geplant.

Plattegrond

Plattegrond IJsbaan Albergen

2 reacties

  • Riet Oude Middendorp op 6 januari 2021 om 12:11
  • Reageer

  Wandel regelmatig over het belevingspad, wat ziet het er allemaal netjes uit! Mijn complimenten!!! Zijn heel wat vrijwilligers-werkuren ingestopt, toch?
  Maar voor enkele weken terug tijdens mijn wandeling was ik erg verbaasd dat, er behoorlijk was gesnoeid/gekapt. Wat zag het er erg KAAL uit!
  Tjee, hoorde en zag de vogels niet meer, later zag ik nog wel vlak voor het bankje een roodborstje in alle rust zitten op een van de takken van een omgezaagde boom. Het leek net of het roodborstje ook verbaasd was, van wat er gebeurd was!
  Zonde was mijn eerste gedachten, twee weken later hoorde ik tijdens mijn wandeling, dat het weer GOED gaat komen. Nieuwe aanplanting en reorganisatie was nodig zei ze tegen mij! GELUKKIG maar!!!

  Het water is mooi op hoogte, met de wind erbij waren er zelfs golfjes zichtbaar! Een erg mooi gezicht! Laat het nu maar, gaan vriezen. Het zou wel weer mooi zijn, dat er een vorst-periode gaat komen, we blijven moed houden toch?

  1. Hallo Riet,

   Bedankt voor je reactie. Wij kunnen ons voorstellen dat je bent geschrokken van de kaalslag in de houtwallen. Dit was inderdaad nodig. We gaan ervan uit dat er over een paar jaar weer prachtige houtwallen liggen.
   Ook wij hopen op een prachtige winter met mooi schaatsijs. Het gaat zeker een keer goed komen!

   Groet,
   De IJsbaan

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.