Seizoenkaart 20/21

De seizoenkaarten voor de ijsbaan Albergen zijn weer te koop. Tot 13 december zijn de kaarten met hoge korting te verkrijgen via deze site, daarna worden de prijzen met 50% verhoogt. Naast gratis toegang tot de ijsbaan tijdens ijsdagen steun je hiermee ook onze club. Wij hebben uw steun hard nodig om de faciliteiten in stand te houden. Klik hierboven op Seizoenkaart 20/21 bestellen en vul uw gegevens in.

Bij voorbaat dank voor uw bestelling en steun aan onze club.

Naar het reactie formulier

• Herman mekenkamp op 25 november 2020 om 19:19
    • Reageer

Graag een seizoenkaart 2020-2021.

1. Dag Herman,
      We zagen je reactie pas vorige week en hebben je als het goed is al benaderd voor een seizoenkaart.

Tip voor volgend jaar: de bestelling van een seizoenkaart is alleen mogelijk via de knop “bestelling seizoenkaart 20…..”

groet,
      Bestuur IJsbaan Albergen

• Hans Rikhof op 23 november 2020 om 10:05
    • Reageer

Hallo,

ik wil graag een seizoenkaart bestellen voor het komende seizoen.

Hans Rikhof
    Schubertstraat 22
    7651MH Tubbergen

1. Dag Hans,

Bedankt voor je reactie en bestelling maar we zagen je reactie pas vorige week en hebben je als het goed is al benaderd voor een seizoenkaart.

groet,
      Bestuur IJsbaan Albergen